Inka Sweet Steviával édesíti a Márka az új üdítőit

Örömmel jelentjük, hogy az Inka Sweet Stevia megjelent egy Magyarországon jól ismert, neves üdítőital gyártó cég repertoárjában is, mint édesítőszer. Ezek a Márka 2 új terméke, a Dinamica és a Fruittica. A Trademagazinban leközölt Szomjoltás több ízben című cikkben jelent meg az alábbi rész erről:

"Megújulás friss lendülettel

A Márka Üdítőgyártó Kft. az ízesítettvíz-trióját mostantól az új, felsőlajosi üzemében palackozza.

– A kedvelt ízeket emeltük át első körben, a receptúrákat ebben az esetben is annyiban módosítottuk, hogy még inkább megfeleljenek a tudatos életmódot folytató fogyasztóink számára. Hosszas kutatómunkának és fejlesztésnek köszönhetően sikerült úgy és olyan steviaval is részben édesíteni ezeket a termékeket, melyek mindemellett, illetve ennek ellenére nem tartalmazzák a nagy általánosságban tapasztalt és „hírhedt” kesernyés utóízt – fejti ki Horváth Adrienn.

A saját gyártás, a többi Márka termékhez hasonlóan, ebben az esetben is csomagolásváltást jelent. Mind a palackformával, mind a címkék és kupakok színvilágával teljesen új lendületet kaptak a termékek, melyek palettáját további ízekkel és funkciókkal is bővíteni kívánják a közeljövőben.

– A megújulás mellett a kategóriára jellemző lendületességet kívánjuk az új, bevezetésre kerülő „Dinamica” albranddel erősíteni – teszi hozzá a marketingigazgató.

Cikk forrása: Szomjoltás több ízben"

További híreket, érdekességeket találsz itt: Stevia infók, hírek, érdekességek

Olvasd itt az eredetit: Inka Sweet Steviával édesíti a Márka az új üdítőit

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A stevia beillesztése a diétába

Mirakulin – a veszélytelen, egészséges „party drog”

Több, mint 60 édesítőszer kategorizálva, adatokkal