Brownie recept
Néhány egyszerű hozzávalóból gyorsan összedobható süti, felturbózhatjuk csokidarabkákkal, tört dióval, melegebb napokon egy gombóc vanília fagyival.
Hozzávalók:
25 g holland kakaópor
72 g margarin
25 g teljes kiőrlésű liszt
55 g finomliszt
1 csipet só
2 g (egy teáskanál) szódabikarbóna
40 g Inka Sweet stevia
3 db közepes tojás
1 evőkanál vanília aroma
Elkeverjük a kétféle lisztet a szódabikarbónával, sóval és a steviával.
A margarint megolvasztjuk, csomómentesen elkeverjük benne a kakaóport, hozzáadunk egy evőkanál vanília aromát.
Az egész tojásokat egy tálban felverjük, apránként hozzáadjuk a lisztes keveréket, majd a szobahőmérsékletűre hűtött kakaós margarint.
Egy sütőpapírral bélelt kisebb tepsibe (kb. 20x20 cm) öntjük, előmelegített sütőben 180 fokon nagyjából 20 perc alatt készre sütjük (tűpróbával ellenőrizzük).
Elkészítési idő/adag: 40 perc, 4 főre
Forrás publikáció: Brownie recept
Megjegyzések
Megjegyzés küldése