A cukorbetegek is élvezhetik az édes ízt Inka Sweet Steviával
Ha egészségi állapotod szükségessé teszi, hogy alternatívát keress a cukor helyett, akkor jó helyen jársz, mert az Inka Sweet Stevia fogyasztásával nem kell mellőzni az édes ízt. Nemcsak a kávét, ☕️ teát, müzlit 🥣....stb. tudod kellemesen édesen enni, hanem továbbra is készíthetsz finomabbnál finomabb süteményeket 🍨, amiket a család többi tagja is elfogyaszt, mert nem éreznek olyan mellékízt, mintha diabetikus süteményt ennének.
Ahogy sokan tudjátok az Inka Sweet Stevia teljesen más mint a többi édesítőszer. Már csak abban is, hogy a stevia higításához glükózt használt a perui gyártó.👨🔬 és nem mesterséges édesítőszereket vagy cukoralkoholokat. De van új a nap alatt!
Visszatérve a glükózra. Igen, a termékben található. DE AZ INKA SWEET STEVIA NEM EMELI MEG A VÉRCUKORSZINTET!!!
Ehhez nemcsak a "glükóz" szót kell meglátni, és azonnal megijedni, mert rögtön felelevenedik bennünk a médiában elterjedt régi koncepció, hogy a glükóz rossz a cukorbetegeknek. Magában talán, de ez nem a jelenlegi helyzet. Mindent tágabb értelemben kell vizsgálni, mint például ha szénhidrátot mondunk, sokan ellenségként tekintenek rá, pedig az egy nagyon hasznos alkotóeleme a szervezet működéséhez. Csak nem mindegy milyen szénhidrátról beszélünk, mert van több féle.
Az Inka Sweet helyzeténél is ez a lényeg! Tágítsuk látókörünket! Általában nem elegendő, ha csak kijelentjük, hogy több cukorbeteg, IR-es fogyassza az Inkát és köszönik jól vannak (folyamatosan mérik a vércukorszintjüket és nem emelkedik) Ehhez szeretnénk még néhány dolgot hozzáfűzni:
- csatolunk egy linket, ahol teszt alanyoknak reggelente glükózt adtak, majd Reb A 🍃(a legédesebb stevia molekula) és bizonyították, hogy a Reb A -nak glükóztolerancia növelő hatása van, tehát lassú felszívodó szénhidráttá alakítja azt. Az Inka Sweet-ben Reb A is található!!!
Link:⤵️
https://inkasweetstevia.hu/…/a-stevia-felnott-emberekre-gy…/
- egy terméknek lehet magas glikémiás indexe, de már attól, hogy milyen anyagokkal van vegyítve, milyen hőmérsékletnek van kitéve, már ezektől a tényezőktől is egy magasnak titulált termék glikémiás indexe csökkenhet vagy nagyon alacsonnyá válhat. Az Inka Sweet esetében a termékben található inulin rost is csökkenti a glükóz glikémiás indexét. Hiszen a magas rosttartalom segít ebben és eredményezi a csökkenést.
- másik észrevétel: a termékben lévő mennyiségű glükózt nem egy slukkra fogjuk megenni vagy meginni. KB. 1 HÓNAP ALATT fogyasszuk el! Minden egyes édesítésnél 1 gr-ot használunk, ami 0.4 kcal és 0.8 Ch. Süteményeknél természetesen nagyobb a mennyiség (sokkal, sokkal kevesebb mintha cukrot használnánk) de ott sem egyszerre esszük meg az egész tepsis süteményt.
Mi teljesen nyugodt szívből ajánljuk cukorbetegeknek is az Inka Sweet Steviát!
Ez a bejegyzés először itt lett közzétéve: A cukorbetegek is élvezhetik az édes ízt Inka Sweet Steviával
Megjegyzések
Megjegyzés küldése